Újra itt van...

 2012.02.23. 18:59

Nahát, most látom, hogy már majdnem egy teljes éve nem írtam semmit. Beni természetesen azóta már megszületett, már épp annyi időt töltött el kint, mint bent, tehát 9 hónapos.

Most abból az okból kezdem újra az írást, hogy kitűztem magamnak egy célt és szeretném itt is megörökíteni az addig vezető utat. A cél: 2 hónap múlva lefutni egyben 5km-t tüdőkiköpés nélkül. 6 hetes edzéstervet találtam, ehhez fogom tartani magam. Jelenleg nátha miatt fetreng az egész család, így az ehét keddre tervezett kezdés kicsit tolódik. Ezért is 2 hónap a célidőpont és nem 6 hét. Tehát április 23-ig meg kell ejtenem egy 5km-es futást. Hajrá...

Terveim szerint sétaidőben fogok futni, tehát babakocsis futkosás lesz. Még nem 100%, mert tesztelni kell, hogy a babakocsink hogy bírja a terepet. Ha nem kompatibilis a futással és a futópályával, akkor kénytelen leszek segítséget kérni a futóedzések megvalósításához.

Néhány éve, a fősuli alatt 3-4 km futás simán ment, így inkbb újrakezdőnek érzem magam. Spinningre már járok néhány hete és az egy órás edzés nem okoz gondot, így reménykedek benne, hogy az első 1-2 hét edzései meg se fognak kottyanni. De szeretném betartani a fokozatokat, hogy visszaszokjon a testem a futáshoz, nehogy sérülés legyen a dologból.

Igyekszek majd minden edzésről egy rövidebb-hosszabb bejegyzést írni.

Címkék: futás

A bejegyzés trackback címe:

https://szilabar.blog.hu/api/trackback/id/tr754187758

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása