Hogy lehet?

 2011.01.19. 23:48

Még mindig alig merem elhinni, hogy ez velem történik. Annyi éve vártam erre az időszakra, számtalanszor képzeltem el, hogy mi lesz, ha... És most itt vagyok a kellős közepén és tudom-érzem, hogy most tényleg itt van az ideje, minden rendben van és sikerül. Csak annyi rosszat hallani, hogy még mindig nem merem elhinni, nem tudom felfogni.

Persze ez teljesen természetes dolog. A világ rendje. Az ember terhes lesz és "röpke" 40 hét után már ott is van a kezében a saját gyereke. De innen a 23. hétről nézve ez még nagyon messzinek tűnik és annyi minden közbejöhet. Sajnos nagyon sok helyről ez áramlik felém. Pedig nem ez az általános, nem igaz? Az általános az, hogy a nő teherbe esik, végigviszi a 36-40 hetet, minden ok, majd egy egészséges csecsemővel a karján ér haza. Szóval ebben bízok én is. És bármennyire jó érzés, amikor itt mocorog a gyerek a hasamban, de mégis siettetném az időt, legyen gyorsan május, hogy végre karomban tarthassam az egészséges kisbabámat.

Címkék: terhesség

A bejegyzés trackback címe:

https://szilabar.blog.hu/api/trackback/id/tr342599181

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása